Small group training

Geloof in die ene rede waarom het wel kan.

Small group training

Wil je ook je eigen personal trainer maar tegelijkertijd besparen in de kosten, dan biedt TIJARTI BodyFit InSpirit ook de mogelijkheid om in groepsverband te trainen.

TIJARTI BodyFit InSpirit biedt jou trainingen op verschillende niveaus. Belangrijk is dat je start met de trainingen op het juiste niveau, zodat je niets forceert en ook prettig traint. Natuurlijk moeten er wel uitdagingen in zitten en gaat het om het verhogen van de prestaties.

Ook in groepsverband bieden wij jou persoonlijke aandacht die je ook tijdens een personal training krijgt.

Wat doen we tijdens de groepstrainingen?

Tijdens de groepstrainingen maken we o.a. gebruik van circuittrainingen waarin de algehele conditie centraal staat. We doen verschillende oefeningen op het gebied van kracht, snelheid, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. Lekker trainen in de buitenlucht behoort ook tot de vele mogelijkheden tijdens een groepstraining.

TIJARTI BodyFit InSpirit voor beginners

Een startende sporter met nog weinig conditie moet langzaam werken aan het opbouwen van een beter uithoudingsvermogen. Onze training voor beginners geeft hier aandacht aan. Door middel van functionele oefeningen en aandacht voor de juiste wijze van bewegen wordt onder professionele begeleiding gewerkt aan het opbouwen van de conditie en het verhogen van de prestaties. Na verloop van tijd ontstaat er een betere conditie en voel je je fitter en energieker. Door de oefeningen rustig aan op te bouwen wordt er gewerkt aan het opbouwen van de conditie, lenigheid, kracht en behendigheid.

TIJARTI BodyFit InSpirit voor gevorderden

Onze trainingen voor gevorderden gaat veel verder en is geschikt voor de al geoefende sporter. Hier worden in groepsverband de uitdagingen steeds groter en gaat men veel meer “back to basics”. De gevorderde weet hoe de verschillende oefeningen uitgevoerd moeten worden en hoe het lichaam daarbij ingezet moet worden. Vaak wordt hier het tempo opgevoerd en bepaalde oefeningen worden vaker achter elkaar herhaald. Bovendien worden nieuwe oefeningen toegevoegd, die vaak ingewikkelder en uitdagender zijn.

Heeft u nog vragen?