Training op locatie

Ons team verzorgt ook personal training aan huis of op een elk gewenst locatie!

Hé jij, ja jij! Waar wacht je nog op? Ga ervoor!

Training op locatie

Ons team verzorgt ook personal trainingen aan huis of op een elk gewenst locatie.

Soms ontbreekt het aan energie of laat je drukke tijdschema het niet toe. In dat geval kan je op ons team rekenen vanuit de thuissetting of vanuit kantoor. Dit scheelt weer in je reistijd.

Je traint in je vertrouwde omgeving als stok achter de deur. Dit kan er voor zorgen dat je meer durft te doen tijdens de lessen.

Mogelijkheden:

Training thuis

Training in uw gewenste sportschool

Training op het werk

Bedrijfstraining

Voordelen

training op locatie:

Educatief

Juiste lichaamshouding

Persoonlijke wensen

Realistische doelen

Specifieke doelen, zoals training voor een evenement

Verantwoordelijk

Geen verspilde tijd = maximale resultaten

Verbetert je geestelijke gezondheid

Bedrijfstraining

Hebt u er uw missie van gemaakt om het ziekteverzuim terug te dringen? Wilt u van uw personeel een hechter team maken? Moet de productiviteit van uw werknemers dringend omhoog?
Kies dan voor één van de TIJARTI BodyFit Inspirit Business Trainingen! Wij bieden u als bedrijf ook op maat gemaakte programma’s.

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, hebben we business trainingsprogramma’s in het leven geroepen. Of het nou gaat om één intensieve TIJARTI BodyFit Inspirit Training, een survivalweek in het buitenland of om het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode. TIJARTI BodyFit Inspirit kan u dit allemaal bieden. Gezamenlijke inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn.

In groepsverband trainen en presteren leidt tot teambuilding, solidariteit en onderlinge verbondenheid. Daarnaast moet personeel (weer) het gevoel hebben de job fysiek, mentaal en emotioneel aan te kunnen. TIJARTI BodyFit Inspirit Business Trainingen doseert de elementen intensiteit, doorzettingsvermogen, ontspanning en gezelligheid in de optimale verhouding.

Heeft u nog vragen?