Gebroeders Tijarti

Meervoudig wereldkampioenen

“Wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen, worden we uitgedaagd onszelf te veranderen”

Ons verhaal

Steeds meer mensen zien het voordeel van een personal trainer. Een personal trainer kan je helpen een trainingsplan op te stellen, dit plan uit te voeren, vol te houden en op jouw manier jouw doelen behalen.

Als personal trainers beschikken wij over de kwaliteit en kennis om een beweging- en/of voedingsplan op te stellen die aan jouw persoonlijke wensen en verwachtingen voldoet.

Trends als gezondheid, genieten en gemak, hebben geen tijdelijk karakter meer en zullen de komende jaren uitgebreid worden.

Tijarti

De familie Tijarti bestaat uit 5 broers die een begrip zijn in de kickbox wereld omdat elk van de broers (meervoudig) wereldkampioen (geweest) is. Fouad Tijarti heeft hierin een aanzet genomen en de rest heeft hem hierin gevolgd. Het motto is dan ook ‘een goed voorbeeld, doet goed volgen’.

Vanwege dit feit weten zij als geen ander wat het is om het beste uit jezelf te halen en mentale en fysieke grenzen te verleggen.

Als ondernemer, of man van de wereld, zoals Eduard Schaepman (Chief and Founder Tribes) dat zegt, moet je niet alleen investeren in een onderhoudsbeurt voor je auto, maar vooral in je eigen energie en gezondheid.

Heeft u nog vragen?