Personal training

Op maat!

Hé jij, ja jij! Waar wacht je nog op? Ga ervoor!

Personal Training

Personal fitness training bij TIJARTI BodyFit InSpirit neemt al je bezwaren weg tegen sportscholen. In een kleine, gemoedelijke fitnessruimte werk je onder intensieve begeleiding aan het behalen van jouw doelstellingen. Op een medisch verantwoorde wijze kan je je conditie, je kracht en/of je gewicht verbeteren.

Tijdens de personal fitness training ligt de nadruk op techniek. Elke machine wordt uitvoerig besproken, iedere oefening voorgedaan en uitgelegd. Daar waar nodig of mogelijk, wordt jouw trainingsschema direct aangepast aan jouw mogelijkheden.

Mogelijkheden:

Medisch fitness voor herstel, van diverse klachten. Men traint op persoonsgericht tempo voor optimaal resultaat, met behulp van hartslagmeting;

Krachttrainingen, bijvoorbeeld voor figuurcorrecties. Deze trainingen zijn ook persoonsgericht en voldoen aan de laatste onderzoeken en ontwikkelingen op dit gebied;

De conditietesten zijn submaximale testen die door iedereen uitvoerbaar zijn;

De afslankbegeleiding kan in combinatie met een voedingsadvies. Hier spreken we dan over een Forever Weight Care Program. De trainingen zijn dan specifiek gericht op het gewichtsverlies. Het voedingsadvies wordt per week gegeven, dit houdt in dat elke week een vetmeting en weging wordt gedaan, waarop het volgende voedingsadvies wordt gebaseerd. Dit voedingsadvies is gebaseerd op dagelijkse normale voeding in combinatie met de pure gestabiliseerde aloe vera productenlijn. Een van de voorbeelden is de Aloe Vera Gel. Dit is de meest bekende en meest gebruikte aloë vera drank. Deze drank bevat maar liefst 96,3% gestabiliseerde Aloë Vera Gel, met 200 werkzame bestanddelen waaronder 75 voedingsstoffen, 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitamines. Het reinigt de darmen en ondersteunt het afweersysteem. Zorgt voor een goede spijsvertering en draagt bij aan een goede gezondheid en energiebalans.

Voordelen

personal training:

Educatief

Juiste lichaamshouding

Persoonlijke wensen

Realistische doelen

Specifieke doelen, zoals training voor een evenement

Verantwoordelijk

Geen verspilde tijd = maximale resultaten

Verbetert je geestelijke gezondheid

Heeft u nog vragen?